Imagine cu un copil Imagine cu un copil Imagine cu un copil Imagine cu un copil Imagine cu un copil Imagine cu un copil contact
Deviza noastră: "Împreună să cultivăm nişte flori frumoase, sănătoase!"
 

ACTIVITATE INTEGRATĂ
“MĂRŢIŞOARE PREGĂTIM
CELOR DRAGI SĂ OFERIM”


        În săptămâna 28 februarie - 4 martie 2011 grupa pregătitoare de la Grădiniţa nr. 15, program normal, a dezbătut tema “Primăvara în calendar”.
        Luni am desfăşurat, la activităţile pe domenii experenţiale, activitatea integrată -“Mărţişoare pregătim celor dragi să oferim” ce a constat în:

  • Cunoaşterea mediului - copiii au aflat mai multe despre tradiţia de oferi mărţişoare şi despre semnificaţia acestora.
  • Activitate practică şi elemente de activitate casnică - copiii pregătit aluatul pentru a confecţiona mărţişoare folosind ca ingrediente: făină, apă, sare, ulei. Copiii au numărat pănă la 9 măsurile puse în compoziţie, au măsurat cantitatea folosind diverse recipiente de diferite mărimi, au amestecat, frământat şi apoi cu ajutorul unor forme au tăiat aluatul pe care l-am pus la copt.


Dacă doriţi să ascultaţi şi fundalul sonor în timp ce rulează filmuleţele daţi click pe al treilea buton ce vă apare când treceţi cu cursorul în partea de jos a fiecărui filmuleţ, iar pentru varianta full sreen daţi clic pe butonul din dreapta.        Marţi


Pinocchio

Arhive:


Poveşti cu dinozauri

 

Valid XHTML 1.0 Transitional